Stiri

Ringtone, Youtube, Fringe

Apple va incepe sa vanda tonuri de apel. Chiar daca este in scadere, sa vinzi tonuri de apel pentru telefonul mobil ramane o afacere de succes. Este foarte ciudat ca oamenii sunt dispusi sa plateasca pana la 3 dolari pentru cateva secunde dintr-o melodie care poate fi descarcata de pe internet la jumatate de pret. Piata de ringtone a scazut de la 714 milioane de dolari in 2007 la 541 milioane de dolari in 2008.

Youtube planuieste sa intre pe piata de inchirieri filme. Youtube se afla in negociri cu studiori de filme precum Warner Bros., Lions Gate Entertainment, sau Sony. Costul vizionarii unui film va fi de 3.99USD. Vei fi dispus sa platesti pentru a viziona un film pe calculatorul personal?

Vara se difuzeaza la TV multe reluari, reluari care au o audienta scazuta. Cei de la FOX au avut ideea de a afisa intr-un episod Fringe difuzat in reluare convorbiri purtate pe Twitter. Ceva in genul SMS-urilor din timpul meciurilor de fotbal difuzate pe Antena 1. La convorbiri au luat parte si Jeff Pinkner, J.H. Wyman (JWFringe), Peter Bishop si John Noble. Fanii serialului au putut afla multe lucruri interesante de la ei.

Fringe

To Top