Stiri

Mercusys lansează MR70X, primul router cu Wi-Fi 6 din portofoliu

Mercusys MR70X
Mercusys MR70X

Mercusys, un brand mai puțin cunoscut în România ce nu s-a remarcat prin nimic special, a lansat în țara noastră un router Wi-Fi 6, cu viteze de până la 1.8 Gbps. MR70X este modelul de top, vândut sub acest brand, ar putea fi o alegere interesantă dacă prețul se menține sub limita stabilită de modelele consacrate.

Dispozitivul oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă o capacitate ridicată de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive.

Mai mult, și aria de acoperire este mai extinsă, datorită celor 4 antene High-Gain cu Beamforming ce îmbunătățesc stabilitatea conexiunilor în toată locuința, pentru a beneficia de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia. În același timp, conexiunile Gigabit prin cablu îi permit utilizatorului să se bucure de întreaga putere a Internetului, pentru a transfera date la viteze mari, pentru performanțe maxime indiferent de activitatea desfășurată.

MR70X vine echipat cu un mod Eco-Friendly, denumit Target Wake Time (TWT), ce reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile și IoT conectate la router în timpul transmisiunilor de date.

MR70X oferă și funcția Quality of Service (Calitatea serviciului), prin care utilizatorul poate prioritiza dispozitivele selectate, pentru o comunicare mai eficientă, în vreme ce suportul IPTV și IPv6 optimizează streaming-ul TV și permit accesarea serviciilor și site-urilor web IPv6. Routerul suportă și Server OpenVPN și Server PPTP pentru a crea conexiuni VPN sigure.

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casni
ce.

Routerul Wi-Fi 6 Mercusys MR70X este disponibil începând cu luna februarie, la un preț recomandat de 399 RON și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

Router Mercusys MR70X

To Top