Stiri

S-a ales praful de Premiile IT&C

In urma unor certuri (inca neclare pentru noi) Premiile IT&C ale Romaniei pentru anul 2005 au fost anulate. In conditii specifice romanesti juriul a decis ca certurile (sau interesele prea mari) vor declansa o furtuna prea mare pentru ei. Asa ca au decis suspendarea evenimentului. Oricum premiile erau date in functie de interese si nu era nimic bun pe acolo. Daca ma gandesc bine poate e o idee sa dau eu niste premii pentru IT&C 🙂

Comunicatul juriului:

Juriul concursului ntrunit n data de 01.03.2006 pentru desemnarea castigatorilor editiei de anul acesta, a constatat urmtoarele:

1. ncheierea primelor dou etape ale concursului (nscrierea produselor i votarea nominalizailor)
2. procedurile de nscriere i votare au fost n conformitate cu regulamentul concursului postat pe site-ul www.premii-tic.ro

De asemenea, analiznd nominalizrile existente, juriul a constatat existena unor polarizri acute n zona industiei de software i dorind evitarea crerii unor stri conflictuale ca rezultat al decernarii acestor premii, a hotrt nghearea n aceast faz a ediiei Premiilor IT&C ale Romniei pentru anul 2005.

Ca urmare a acestei situatii, juriul a recomandat companiei Events, n calitatea sa de organizator, sa reia concursul n anul 2007 cu redefinirea categoriilor si introducerea unor restrictii regulamentare care sa permita unui numar mai mare de companii sa acceada la nominalizari si la premii. Juriul isi exprima regretul pentru faptul ca aceasta decizie afecteaza companii de software si comunicatii care nu au nici o implicare in polarizarile constatate.

Juriul dorete s mulumeasc pe aceasta cale Guvernului Romaniei pentru patronajul acordat si sponsorilor, partenerilor media si companiei Events pentru modul in care au contribuit i n acest al cincelea an la organizarea premiilor IT&C ale Romniei.

Cele mai populare

Mergi la început