Stiri

S-a ales praful de Premiile IT&C

In urma unor certuri (inca neclare pentru noi) Premiile IT&C ale Romaniei pentru anul 2005 au fost anulate. In conditii specifice romanesti juriul a decis ca certurile (sau interesele prea mari) vor declansa o furtuna prea mare pentru ei. Asa ca au decis suspendarea evenimentului. Oricum premiile erau date in functie de interese si nu era nimic bun pe acolo. Daca ma gandesc bine poate e o idee sa dau eu niste premii pentru IT&C ­čÖé

Comunicatul juriului:

Juriul concursului ţntrunit ţn data de 01.03.2006 pentru desemnarea castigatorilor editiei de anul acesta, a constatat urmŃtoarele:

1. ╬ncheierea primelor douŃ etape ale concursului (ţnscrierea produselor ║i votarea nominaliza■ilor)
2. procedurile de ţnscriere ║i votare au fost ţn conformitate cu regulamentul concursului postat pe site-ul www.premii-tic.ro

De asemenea, analizÔnd nominalizŃrile existente, juriul a constatat existen■a unor polarizŃri acute ţn zona industiei de software ║i dorind evitarea creŃrii unor stŃri conflictuale ca rezultat al decernarii acestor premii, a hotŃrÔt ţnghe■area ţn aceastŃ fazŃ a edi■iei Premiilor IT&C ale RomÔniei pentru anul 2005.

Ca urmare a acestei situatii, juriul a recomandat companiei Events, ţn calitatea sa de organizator, sa reia concursul ţn anul 2007 cu redefinirea categoriilor si introducerea unor restrictii regulamentare care sa permita unui numar mai mare de companii sa acceada la nominalizari si la premii. Juriul isi exprima regretul pentru faptul ca aceasta decizie afecteaza companii de software si comunicatii care nu au nici o implicare in polarizarile constatate.

Juriul dore║te sŃ mul■umeascŃ pe aceasta cale Guvernului Romaniei pentru patronajul acordat si sponsorilor, partenerilor media si companiei Events pentru modul in care au contribuit ║i ţn acest al cincelea an la organizarea premiilor IT&C ale RomÔniei.

To Top