Stiri

Viață mai sănătoasă cu Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2
Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung a anunțat că aduce noi funcții de sănătate, comunicare și conectivitate pe Galaxy Watch Active2 printr-o nouă actualizare de software, care este deja disponibilă.

Performanțe atletice îmbunătățite

Dezvoltă-ți capacitățile de alergare, rămâi în formă și evită problemele de sănătate cu ajutorul funcției Running Analysis. Acum, Galaxy Watch Active2 oferă o analiză de alergare autonomă și îți pune la dispoziție o varietate de metrici precum asimetria, regularitatea, rigiditatea, oscilația verticală, contactul și timpul de zbor, pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești performanța și să limitezi accidentările.

În plus, poți măsura VO2 max, un indicator ce determină cantitatea maximă de oxigen pe care o persoană o poate utiliza în timpul exercițiilor fizice intense. Aceasta este o evaluare obișnuită, folosită în general pentru a determina capacitatea și performanța unui atlet și poate fi utilizată pentru a evalua progresul din rutina de antrenament, ajutându-te, totodată, să-ți îmbunătățești rezistența.

Ai grijă de cei dragi, chiar și de la distanță

Funcția de detectare a căderilor te ajută să ai grijă de tine și de cei dragi, chiar și atunci când te afli la distanță. Atunci când este detectată o potențială cădere, opțiunea de a trimite o notificare SOS către patru persoane de contact pre-desemnate se va afișa imediat, astfel încât să te simți în siguranță oriunde te-ai afla.

Comunicare mai avantajoasă la îndemână

În loc să fii nevoit să pornești telefonul de fiecare dată când primești conținut foto sau emoticoane pe smartwatch, acum le  poți vizualiza direct de pe Galaxy Watch Active2. În plus, cu funcția  Smart Reply, ți se oferă sugestii de răspuns atât pentru mesaje, cât și pentru imagini, prin tehnologia avansată de recunoaștere a fotografiilor, astfel încât să poți trimite un răspuns, chiar și atunci când ești grăbit.

Iar când primești un mesaj, ceasul va afișa acum în mod automat tot istoricul chat-ului tău, nu doar  cel mai recent mesaj primit, astfel încât să poți prelua rapid conversația. Acum nu mai trebuie să treci constant de la un dispozitiv la altul – poți face mai mult direct de la încheietura mâinii.

Odată cu cele mai recente actualizări, vei primi și noi răspunsuri amuzante. Acum poți selecta să trimiți atât AR Emoji Stickers, cât și Bitmoji Stickers direct de pe ceas, astfel încât să te poți exprima așa cum dorești prin mesaje în timp ce te deplasezi.

Controlează fără efort experiența mobilă

Cu Galaxy Watch Active2, acum poți controla experiența mobilă mai mult ca niciodată, putând rula muzica preferată de pe telefon. Prin această actualizare, poți avea acum o experiență muzicală și mai spectaculoasă prin intermediul ecosistemului conectat Galaxy pe smartphone, Galaxy Buds și smartwatch. În plus, Galaxy Watch Active2 va suporta acum și funcția scroll capture, astfel încât atunci când faci o captură de ecran de pe smartwatch, aceasta este trimisă automat ca imagine către smartphone.

To Top