Stiri

Servere HP ProLiant Gen8

HP ProLiant Gen8
HP ProLiant Gen8

Rezultatele proiectului Voyager, ce a presupus o investiție de 300 milioane USD, au devenit palpabile. Project Voyager a generat peste 900 de patente depuse pentru înregistrare şi o nouă arhitectură de sistem, numită HP Proactive Insight, care va cuprinde întreaga infrastructură convergentă HP.

Datorită tehnologiilor inteligente care automatizează comenzi şi îmbunătăţesc semnificativ timpul de punere în funcţiune, HP ProLiant Gen8 cu arhitectură HP ProActive Insight răspunde celor mai importante preocupări ale organizaţiilor.

HP ProLiant Gen8 încorporează HP 3-D Sea of Sensors, o tehnologie inovatoare în industrie care identifică serverele suprautilizate bazat pe informaţii în timp real despre poziţia acestora, gradul de consum energetic şi încărcătura de lucru, crescând capacitatea de procesare a acestuia pe watt de energie consumată cu până la 70 la sută.

Serverele HP ProLiant Gen8 servers sunt deja disponibile pentru companiile care vor să aibă cele mai noi tehnologii (early-adopters). Serverele HP ProLiant Gen8 vor fi disponibile la HP şi prin intermediul partenerilor de distribuţie începând cu luna martie şi vor putea fi achiziţionate pe tot parcursul anului.

HP ProLiant Gen8

To Top