Stiri

Sharp face o demonstrație de forță

Sharp

Se spune că în România sfârșitul lumii o să întârzie pentru că noi suntem cu 50 de ani în urmă. În Japonia, tehnologia este la un cu totul alt nivel. Deja se vorbește de televiziune 4K, la rezoluții foarte înalte, în timp ce în România încă se transmite analogic. Mulți dintre români încă mai au televizoare alb-negru sau mai grav nu au electricitate.

Sharp face o deomenstrație de forță prezentând tehnologii de ultimă oră. Compana japoneză va lansa noua gamă de televizoare AQUOS LED cu peste 12 modele, cu dimensiuni de 50, 60, 70, 80 şi chiar 90 de inchi.

Conceptul şi designul gamei anului 2013 a fost creat la Centrul Sharp de excelenţă pentru produse electronice de consum din Barcelona, cu o preocupare puternică pentru a răspunde cerinţelor specifice ale utilizatorilor finali din Europa. Conceptul combină tehnologia de top a Sharp cu o accesibilitate optimă pentru utilizator. Programul Remote Application (disponibil pentru iOS şi Android) permite controlul tuturor funcţiilor televizorului şi al activităţilor multimedia, uşurând totodată şi accesul la portalul AQUOS Net. De asemenea, permite și controlul unor servicii extinse, cum ar fi video-la-cerere.

Noua gamă de televizoare AQUOS LED va fi condusă de seria LE8, oferind o calitate de imagine superbă grație tehnologiei Sharp Quattron şi Active pe 800 Hz. În plus, designul mobil şi cadrul subţire din aluminiu îi oferă seriei un aspect nou, sofisticat. Seria LE8 va fi disponibilă în modele de 60, 70 şi 80 inchi.

Seriile LE7 şi LE6, într-o gamă largă de dimensiuni – de la 39 la 90 inchi vor fi un alt punct important pentru primăvara anului 2013. Aceste televizoare sunt dotate cu avansata tehnologie de panou UV2A, precum şi cu tehnologia Active Motion pe 200 Hz, oferind o calitate uluitoare de imagine şi un designuşor şi elegant, în argintiu şi negru. Alte trei linii noi – LE3 / LE2 / LE1 – vor completa noua gamă de televizoare AQUOS LED.

Sharp

To Top