Stiri

Sisteme HP pentru grafica

HP completează gama sa de stații de lucru sin seria Z cu noi modele cu preț atractiv. Așa cum se poate intui, aceste sisteme sunt destinate firmelor și mai puțin persoanelor particulare.
Cea mai puternică staţie de lucru mobilă din portofoliul HP, modelul HP EliteBook 8760w, oferă un ecran high-definition cu diagonală de 43.9 cm (17.3 inci), plăci grafice profesionale, la alegere între AMD FirePro şi NVIDIA Quadro, şi până la 4 GB de memorie video.

Modelele HP Z210 sunt disponibile fie în format de mini-turn convertibil (CMT), fie într-o unitate foarte compactă pentru medii cu spaţiu limitat (SFF) şi sunt ideale pentru acei utilizatori care lucrează cu aplicaţii de design computerizat, media digitală, aplicaţii medicale sau aplicaţii complexe de birou. În acelaşi timp, HP a adăugat modelele HP Elitebook 8760w şi 8560w liniei sale de staţii de lucru mobile de mare putere.
HP EliteBook 8560w este dotat cu un ecran HD cu diagonala de 39.6 cm (15.6 inci) şi plăci grafice AMD FirePro cu 1 GB de memorie video sau plăci grafice NVIDIA Quadro cu 2 GB de memorie video.

To Top