Stiri

SKIN anunta modelul Nikon D4S

Nikon D4s
Nikon D4s

SKIN anunta astazi modelul Nikon D4S, noul varf de gama FX si primul aparat DSLR din lume care atinge ISO 409.600. Impreuna cu el, Nikon anunta si Capture NX – D (versiunea Beta), o aplicatie gratuita care va inlocui programul actual Capture NX 2.

Senzorul reproiectat al aparatului foto si noul procesor EXPEED 4 fac posibila selectarea celei mai ridicate valori ISO din industrie, 409.600. Perfectionarile aduse focalizarii automate au imbunatatit punerea la punct si urmarirea subiectelor la 11 fps, oferind in plus un control mult mai fin asupra zonei AF, prin intermediul noului mod Zona AF grup. Acesta monitorizeaza constant cinci campuri AF diferite, ce pot fi deplasate in cadrul matricei de 51 de puncte, in functie de cerintele de compozitie.

Formatul de fisier RAW de dimensiune S, conceput de Nikon, contribuie la accelerarea transferului imaginilor in retele, iar portul Ethernet Gigabit 100/1000TX permite conexiuni extrem de rapide.

Nikon D4s

Nikon D4s

Nikon D4S ofera un control superior asupra inregistrarii materialelor video, fiind posibila selectarea cadentelor 50p si 60p la calitate full-HD si a valorii ISO maxime in modul M. Pe langa acestea, functia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator si fluctuatiile de zgomot atunci cand se filmeaza la sensibilitati inalte. La fel ca D4, modelul D4S ofera trei formate de decupare pentru senzor, FX, DX si decupare nativa (aproximativ 2,7x), precum si o iesire HDMI la rezolutie completa necomprimata catre dispozitivele externe. Inregistrarea sunetului s-a imbunatatit, de asemenea, gratie unui numar mai mare de optiuni pentru controlul audio, inclusiv optiunea de selectare a intervalului de sunet (vant/voce) si de reducere a zgomotului vantului cand se inregistreaza cu microfonul incorporat.

Mecanismul complet nou de actionare a obturatorului si a oglinzii reduce vibratia acesteia, asigurand imagini stabile in vizor si intreruperi minime ale imaginilor din vizor cand se fotografiaza la viteza ridicata.

Nikon D4S va fi disponibil in Romania in luna martie.

To Top