Stiri

Skype pe televizor

Skype va fi disponibil pe televizoarele Panasonic VIERA HDTV din gama 2010.

Panasonic VIERA Skype

Serviciul Skype on your VIERA pune la dispoziţia utilizatorului o serie de funcţii ale Skype printre care:

• Apeluri voce-video gratuite Skype-to-Skype
• Apeluri pe telefon fix sau mobil la preţurile scăzute practicate de Skype
• Opţiunea de a primi apeluri printr-un număr de Skype
• Voicemail Skype, dacă este configurat
• Invitaţia de a lua parte la video-conferinţe cu până la 24 de alţi participanţi

Panasonic VIERA Skype

Pentru a iniţia un apel Skype printr-un VIERA CAST, utilizatorul nu trebuie decât să conecteze o cameră video special proiectată şi care se comercializează separat, la televizor. Camera video are încorporat un microfon care este capabil să capteze sunetul chiar dacă utilizatorul stă la distanţă de televizor, pe canapea, spre exemplu. Camera este capabilă să transmită imaginile video de înaltă definiţie, cu o rezoluţie de până la 720p, în funcţie de lăţimea benzii utilizate pentru conectarea la Internet.

VIERA CAST nu necesită conectare la un PC sau alt echipament extern pentru a se putea conecta la web si este accesibil prin apăsarea unui singur buton de pe telecomanda televizorului iar utilizarea acestei funcţionalităţi este gratuită (unele servicii VIERA CAST precum cele de tip video-on-demand au o structură separată de tarife).

Skype se alătură listei servicii disponibile în prezent prin VIERA CAST printre care Amazon Video On Demand, YouTube, Picasa Web Albums, Bloomberg News şi site-uri cu informaţii meteo.

To Top