Stiri

Soft de proiectare in rate

Criza economică lasă loc de negociere dar și de mai multă flexibilitate din partea comercianților de software. Autodesk, în parteneriat cu Grenkeleasing, oferă companiilor din România posibilitatea achiziţionării licenţelor software pentru proiectare în arhitectură, instalaţii, construcţii, mecanică şi infrastructură, printr-un sistem avantajos de finanţare în rate.

„Oferim utilizatorilor noştri posibilitatea de a-şi planifica bugetele pentru anul următor într-un mod cât mai real, beneficiind în acelaşi timp de avantajele ultimelor tehnologii de proiectare de care au nevoie. Propunerea noastră elimină orice tip de birocraţie, evaluarea cererilor o facem noi, în mod direct, fără a implica formalităţile care să provoace întârzieri şi amânări inutile”, declară Dana Truţă, Director General MaxCAD.

Utilizând acest sistem de finanţare pentru achiziţiile de software Autodesk, clienţii beneficiază de condiţii foarte avantajoase, prin plata aplicaţiilor în rate lunare fixe. Valoarea minimă a unui contract este de 1000 euro fără TVA şi se încheie pe o perioadă de 12 luni.
Autodesk 2012

To Top