Stiri

Sony integrează Apple TV pe anumite modele de televizoare smart

Sony integrează Apple TV
Sony integrează Apple TV

Sony Europe a anunțat că utilizatorii pot avea acum acces la aplicația Apple TV pe anumite modele de televizoare smart Sony pentru a se bucura de Apple TV+, de canalele Apple TV, de cele mai noi și populare filme, precum și de recomandări personalizate. Aplicația Apple TV a început să fie disponibilă în Europa pe seria XH90 de la Sony din data de 14 octombrie, printr-o actualizare de software, și va fi lansată în curând în alte peste 100 de țări și regiuni.

Aplicația Apple TV reunește toate modurile de a viziona emisiuni și filme într-un singur loc. Aplicația include Apple TV+, noul serviciu de abonamente video de la Apple, care oferă seriale originale, filme și documentare de la cei mai creativi creatori de conținut din lume, inclusiv „The Morning Show”, „See”, „Defending Jacob”, „Ted Lasso”, „Greyhound”, „The Banker”, „Boys State”, și „Beastie Boys Story”. De asemenea, cu ajutorul aplicației Apple TV, utilizatorii se pot abona la canalele Apple TV și se pot bucura de conținut la cerere, fără reclame, direct prin aplicația Apple. Mai mult, prin funcția Family Sharing abonamentele la canalele Apple TV pot fi împărțite de până la șase membri ai familiei, utilizând ID-ul și parola Apple personale.

Televizoarele Smart de la Sony oferă utilizatorilor acces ușor la o gamă largă de conținut și servicii. Datorită familiei de procesoare X1, cele mai bune din clasa lor, display-ului TRILUMINOS și caracteristicilor imersive de sunet, clienții pot experimenta conținutul exact așa cum a fost gândit de creator, prin intermediul aplicației Apple TV. Modelele selecționate de televizoare Sony suportă AirPlay 2 și HomeKit. Cu AirPlay 2, utilizatorii pot reda cu ușurință clipuri video, dar și alte tipuri de conținut de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Mac direct pe televizorul smart. HomeKit oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele smart Sony prin intermediul aplicației Home sau prin activarea Siri pe dispozitivele Apple.

Clienții se pot abona la Apple TV+ în aplicația Apple TV de pe televizoarele smart Sony, dar și de pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac și alte platforme, inclusiv la adresa tv.apple.com, pentru 4,99 € pe lună.

To Top