Stiri

Sony lansează în România primele camere foto mirrorless full frame

Sony α7R
Sony α7R

Sony lansează în România noile camere foto full-frame cu obiective interschimbabile α7 și α7R și modelul bridge superzoom Cyber-shot RX10, care oferă utilizatorilor pasionați de fotografie o soluție pentru cele mai diverse scenarii fotografice datorită obiectivului Carl Zeiss Vario-Sonnar T de 24-200mm.

Vârful de gamă al segmentului mirrorless, camera Sony α7R îmbină puterea de fotografiere cu portabilitatea, redefinind opțiunile creative în fotografia full-frame. De dimensiunea unei palme, α7R vine echipată cu senzorul full-frame Exmor CMOS de 35mm cu tehnologie de concentrare a luminii și expansiune a fotodiodei, construit după un model care elimină spațiile dintre pixelii adiacenți. Noua versiune AF inteligent asigură autofocalizarea rapidă și precisă, cu posibilitatea de a fi personalizată, prin intermediul a nouă butoane și a 46 de funcții aferentei.

Cu un corp construit dintr-un aliaj de magneziu, rezistent la praf și umezeală, α7R cântărește doar 407 grame (corpul camerei), fiind cea mai mică și ușoară cameră foto cu senzor full-frame și obiective interschimbabile din lume.

Senzorul full-frame Exmor CMOS cu o rezoluție efectivă de 36,4 megapixeli, oferă imagini la un grad de detalii fără precedent la orice model din această clasă de camere foto. Senzorul de înaltă rezoluție de la α7R nu are filtru optic low-pass, iar procesorul BIONZ X de ultimă generație de la Sony maximizează detaliile imaginii și reduce zgomotul de imagine pe zone specifice, printr-o paletă largă a valorilor ISO, de la 100 la 25.600 (se poate extinde în jos, până la valoarea de ISO 50, și în sus până la ISO 51.200, cu reducere de zgomot Multi-frame).

Pasionații de film se pot baza pe senzorul full-frame și procesorul de imagine BIONZ X pentru înregistrări video în format Full HDii cu zgomot scăzut de imagine, claritate și culori reale chiar și în medii cu iluminare scăzută.

Toate cele trei modele permit redarea imaginilor direct pe un ecran tv 4K. Compatibilitatea cu ecranele TRILUMINOUS oferă o paletă largă de culori bogate, naturale, capturate cu α7R, α7 și Cyber-shot RX10, ce pot fi vizualizate pe televizoarele BRAVIA.

Sony α7R

Sony α7R

To Top