Stiri

Sony lansează noul Cyber-shot HX400V cu zoom optic 50x

Sony HX400V
Sony HX400V

Noul model Sony DSC-HX400V încorporează tehnologii performante într-un corp compact și ușor. Puterea de acoperire a zoom-ului optic, de 50x, este potrivită oricărei situații de fotografiere, fără a mai fi nevoie de schimbarea obiectivelor. Cu stabilizatorul SteadyShot și modul Intelligent Active, videoclipurile HD rămân clare.

Fiecare imagine este mai detaliată, datorită obiectivului ZEISS Vario-Sonnar T , senzorului CMOS Exmor R, iluminat din spate, cu o rezoluție de 20.4 megapixeli efectivi și a procesorului BIONZ X, de trei ori mai rapid decât predecesorul său.

Noul model Cyber-shot HX400V reprezintă un pas înainte pentru calitatea imaginilor surprinse cu o cameră compactă, prin folosirea celor mai recente tehnologii Sony. Întâlnite și la modelul RX10 și full-frame-ul α7, tehnologiile de redare a detaliilor exacte și reducerea zonelor zgomotoase asigură imagini cu aspect natural, culori frumoase și contrast dinamic, chiar și în lumină difuză.

Sony DSC-HX400V vine cu un corp ergonomic, asemănător camerelor DSLR, cu un inel de ajustare fină a zoom-ului/focalizării, un schimbător pentru selectarea focalizării manuale și a setărilor DMF, cadran de setări, butoane diferite pentru memorarea setărilor și posibilitatea controlului setărilor de P/A/S/M controls, pentru reglarea opțiunilor de expunere.

Încadrarea și focalizarea devin o plăcere prin vizorul electronic cu constrast înalt, care oferă o viziune clară a subiectului. Alternativ, poți vizualiza cadrele pe un ecran LCD Xtra Fine de 7,5cm, care se rabatează atunci când camera este ținută prea sus sau prea jos.

Opțiunea Wi-Fi încorporată permite trimiterea fotografiilor și a videoclipurilor pe smartphone sau tabletă, iar prin NFC se face conexiunea cu dispozitivele mobile compatibile, printr-o singură atingere. Poți folosi chiar telefonul pe post de telecomandă atunci cînd vrei sa declanșezi de la distanță, opțiune ideală pentru fotografiile de grup sau momentele în care nu vrei să fii surprins în spatele camerei.

Opțiunea Motion Shot Video redă o secvență a unei imagini mărite, pentru a urmări fiecare secundă din mișcare. Este ideală pentru analizarea servelor de tenis, a mișcărilor de golf sau alte sporturi.

Sony Cyber-shot HX400V va fi disponibl în Europa începând din luna martie 2014.

Sony HX400V

Sony HX400V

To Top