Stiri

Sony lansează noul sistem de sunet HT-A9 pentru living

Sony HT-A9
Sony HT-A9

Sony prezintă sistemul de sunet surround HT-A9, dotat cu funcția Sound Field Optimization. Aceasta măsoară în mod inteligent înălțimea relativă și poziția fiecărei boxe și sintetizează undele de sunet, astfel încât să creeze 12 boxe „fantomă”, adică percepția unui sistem de 12 difuzoare din doar 4 boxe, construind astfel sunet 360. Pentru a activa Sound Field Optimzation, utilizatorii pot să intre oricând doresc în meniul Home, în secțiunea Easy Setup de pe ecranul televizorului, fie la instalare, fie chiar și la câteva luni de la achiziție. De asemenea, utilizatorii pot experimenta sunet cinematic surround din confortul propriei case cu suport Dolby Atmos and DTS:X pe HT-A9.

Cele 4 boxe se conectează wireless la cea principală, lucru care elimină necesitatea cablurilor amplasate în sufragerie.

Și mai mult bass, cu un subwoofer opțional

Adăugarea unui subwoofer optional pentru gestionarea frecvențelor joase permite sistemului să reproducă sunetul cu mai mult impact și putere decât înainte. Pentru aceasta sunt disponibile două modele special concepute, pentru a oferi bass mai profund, claritate mai bună a vocii și fidelitate suplimentară, indiferent de ceea ce doresc utilizatorii să asculte. Modelul SA-SW5 dispune de bass bogat la 300W printr-un driver de 180mm cu radiator pasiv. SA-SW3 are o putere de 200W de la un subwoofer bass reflex compact cu un driver de 160mm.

Servicii populare de muzică

Utilizatorii pot accesa cu ușurință servicii populare de muzică precum Spotify și pot asculta albumele preferate atât cu Chromecast, cât și cu Apple Airplay 2. Cu o rază foarte mare de ascultare, toată lumea se poate bucura de aceeași audiție, indiferent de unde se află în cameră.

De asemenea, utilizatorii se pot conecta cu ușurință la boxe prin intermediul dispozitivelor compatibile cu Bluetooth. Sau pot conecta boxele la internet cu Wi-Fi integrat pentru acces instant la servicii de muzică și astfel pot reda muzică de pe dispozitivele aflate în rețea.

Instalare ușoară

HT-A9 este foarte ușor de instalat. Sistemul de sunet surround este aproape gata de folosit chiar de când este scos din cutie, trebuie doar conectat la priză, la TV prin HDMI și pornit.

  • Modelul HT-A9 va avea un preț recomandat de 8.870 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021.
  • Subwoofer-ul opțional SA-SW5 va avea un preț recomandat de aproximativ 3.940 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021
  • Subwoofer-ul opțional SW-SW3 va avea un preț recomandat de 2.464 de lei și va fi disponibil începând cu septembrie 2021.

Sony HT-A9: Prezentare video

To Top