Stiri

Sony lansează o boxă ce se poartă pe umeri

Sony SRS-NS7
Sony SRS-NS7

Sony lansează o boxă atipică, ce se așează pe umeri cu ajutorul unui sistem special. Boxa SRS-NS7 funcționează cu transmițătorul wireless inclus și cu televizoarele BRAVIA XR, pentru a oferi sunet Virtual Dolby Atmos lângă urechile utilizatorului. Pentru a utiliza transmițătorul wireless, acesta trebuie conectat la televizor prin intermediul unui cablu optic și printr-un cablu USB, apoi utilizatorii trebuie doar să asocieze SRS-NS7 cu transmițătorul prin Bluetooth.

În general, boxele Sony sunt calitative, cu mici excepții, SRS-NS7 promițând un sunet curat, fără distorsiuni. Transmițătorul wireless ajută la minimizarea întârzierii audio pentru SRS-NS7 atunci când boxa este conectată cu televizoarele BRAVIA XR, astfel încât utilizatorii să fie complet învăluiți de acțiunea filmelor cu Dolby Atmos, bucurându-se de sunet și imagini sincronizate.

Sony SRS-NS7 oferă până până la cinci ore autonomie cu volumul maxim. Dacă bateria se descarcă, atunci o încărcare rapidă de 10 minute cu un USB-C le oferă utilizatorilor până la 60 de minute de redare suplimentară. SRS-NS7 excelează nu numai în utilizarea alături de televizor, pentru filme și muzică, ci și la preluarea apelurilor hands-free și atunci când vine vorba despre lucrul de acasă. Amplasarea optimă a microfonului permite modelului SRS-NS7 să capteze și să transmită vocea.

Preț și disponibilitate

Modelul SRS-NS7 va avea un preț de aproximativ 1.479 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021. WLA-NS7 va avea un preț de aproximativ 296 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021.

To Top