Stiri

Sony SXRD

Sony SXRD este tehnologia cheie din spatele proiectoarelor Sony Full HD (1080p) Home Theatre şi a televizoarelor BRAVIA Full HD (1080p) Micro Display Projection. Acestea includ proiectoarele QUALIA 004, proiectoarele VPL-VW100, precum şi seria A de 55 inch(139,7 cm) a gamei de televizoare BRAVIA. Acum, gama de produse Sony SXRD? se măreşte şi mai mult prin apariţia noului proiector VPL-VW50 şi a seriei R de 70inch(177,8 cm) din gama BRAVIA.



Ceea ce face Sony SXRD? atⴠde special este designul său radical care panoul dorsal de silicon conţine ansamblul de circuite directoare care controlează matricea de cristale lichide. ή mod normal acestea ar fi direcţionate re pixeli, cre⮤ un tipar de grilaj adesea vizibil imagine sub forma infamului efect ?screen door?. Fără acest grilaj de control al circuitului, minusculii pixeli de numai 7?m pot să stea foarte apropiaţi unul de celălalt ? la o distanţă de numai 0.35?m. Rezultatul este o imagine cu un stil cinematic neparalel, de o claritate excepţională a detaliului.


Contrastul şi luminozitatea sunt, de asemenea, elemente vitale ale imaginii. ή ceea ce priveşte televizoarele cu retroproiecţie de la BRAVIA Micro Device Projection, rata de contrast a panourilor SXRD? este crescută o dată plus prin intermediul funcţiei Cinema Black Pro pentru a oferi combinaţia ideală simultană dintre negrul intens şi albul strălucitor care are ca rezultat o rată de contrast extrem de mare, de p⮦amp;#259; la 10.000:1. Indiferent la ce vă uitaţi, Cinema Black Pro garantează că imaginea va fi de cea mai bună calitate. Proiectoarele Home Theatre prezintă o tehnologie similară numită Advanced Iris 2, aceasta fiind capabilă să se adapteze automat la caracteristicile filmului, scenă cu scenă, asigur⮤ o calitate exceptională. Combinaţia dintre Sony SXRD? si Advanced Iris 2 se concretizează r-o rată a contrastului de p⮦amp;#259; la 15.000:1, cel mai mare contrast r⮤ul proiectoarelor de acasă disponibile acest moment.

Timpul de răspuns extrem de mic (de numai 2,5ms) realizează o imagine vioaie, care se mişcă rapid, şi care recomandă Sony SXRD? pentru redarea filmelor de mare viteză şi a sporturilor de acţiune cu cea mai ltă fidelitate. Puneţi aceasta reună cu calitatea unatăţită a imaginii şi veţi atinge un nou nivel calitatea home cinema. Proiectoarele Full HD (1080p) Home Theatre şi televizoarele cu retroproiecţie de la BRAVIA cu tehnologia Sony SXRD? folosesc separarea spectrelor de culoare RGB (rosu-verde-albastru) pentru ca apoi să folosească un c⭰ cu trei panouri pentru crearea imaginii finale. Aceasta abordare ?cⴥ un panel pentru fiecare culoare? aduce cu sine o reproducere excelentă, de ltă precizie a culorii, fără a se pune problema spargerii culorilor ? un alt motiv pentru care Sony SXRD? este ideal pentru perfecţionişti.

Sony SXRD? este cu adevarat o tehnologie Full HD (1080p), aşa că este complet pregătită pentru viitor. Sony SXRD? oferă o rezoluţie nativă de 1920 x 1080, anticip⮤ vremea c⮤ 1080p va reprezenta alegerea cunnaiseur-ilor materie de formate HD pentru cinematograful de acasă.

To Top