Stiri

Stirile pe scurt 13 Aprilie

Acceleratorul de particule de la CERN (Organizatia Europeana de Cercetare Nucleara) este un proiect de 8 miliarde de euro si a fost proiectat de Michelangelo L. Mangano. Masinaria va incepe sa lucreze in aceasta vara dar multi se tem ca s-ar putea creea o gaura neagra care sa inghita pamantul…

Cercetatorii platesc voluntarii cu 600 de dolari pentru a fuma Marijuana (iarba este furnizata de oamenii de stiinta). In acest proiect se studiaza efectul drogurilor.

Olimpiada militara in China. 94.000 de oameni de paza pentru 10.500 de atleti.

Robotul Nexi isi poate exprima emotiile prin modificarea expresiilor facilale. Nexi este realizarea celor de la MIT (Massachusetts Institute of Technology)

Filmul de animatie Star Wars: The Clone Wars are data de lansare pe 15 August 2008. Daca vreti sa va faceti o idee despre acest film aveti noroc: Trailerul a scapat pe Internet din eroarea unor polonezi.

Iubim Windows-ul pentru ca putem sa ne jucam. Stiim ca Linuxul este pentru servere si hackeri. Ei bine, nu! Uite aici top 25 jocuri pe Linux. Acum ce motive mai ai sa folosesti Windows?

Cercetatorii au gasit un leac cu actiune rapida pentru Alzheimer. La cinci minute dupa o injectie cu Enbrel un pacient si-a recunoscut sotia pentru prima data in ultimii ani de zile.

To Top