Stiri

Telefonul anului

În cadrul Congresului 3GSM de la Cannes, telefonul mobil Samsung SGH-D500 a primit premiul “Cel mai bun telefon” din partea Asociaþiei GSM. Premiul recunoaste excelenta în design si inovaþie în domeniul telefoanelor mobile.

Samsung fusese initial nominalizat cu modelul SGH-D500 la categoria “Cel mai bun telefon”, în timp ce SGH-Z107 a candidat pentru distinctia “Cel mai bun telefon 3GSM”.

În ultima fazã, terminalul D500 a concurat cu nu mai putin de 61 de modele selectate anterior dintre 480 de intrãri. Premiul de anul acesta este cu atât mai important cu cât este oferit unui terminal Samsung la cea de-a 10-a editie a Premiilor 3GSM.

Samsung SGH-D500 dispune de o diversitate de caracteristici de înaltã calitate, precum design-ul soft-touch slide-up cu antenã internã, capacitate de stocare de 96MB, camerã de 1,3 megapixeli cu blitz, posibilitate de înregistrare video si de transmitere de mesaje video, conectivitate Bluetooth, e-mail, si syncML, polifonie pe 64 de tonuri, claritate a vocii la un nivel superior si speakerphone, ecran TFT-LCD de 1,9 inci, 262.144 de culori si player MP3.






To Top