Stiri

Televizoarele Panasonic OLED 4K Pro EZ1000 și EZ950 au încheiat cu succes un proces de optimizare

Panasonic TV ez1000
Panasonic TV ez1000

Panasonic are plăcerea să anunțe faptul că televizoarele sale OLED 4K Pro EZ1000 și EZ950 au primit certificările Ultra HD Premium și THX 4K datorită îmbinarii eficiente dintre procesarea extrem de avansată a imaginilor și panourile OLED de ultimă generație. Ambele televizoare au finalizat, de asemenea, un proces riguros de calibrare și optimizare, realizate de gigantul de la Hollywood, Deluxe, pentru a garanta că acestea reflectă cu acuratețe maximă intenția creatorilor de conținut. Deluxe este lider mondial în domeniul serviciilor și tehnologiilor digitale pentru crearea și livrarea de conținut.

Coloriștii de top, cercetătorii și inginerii specializați în calitatea imaginii din cadrul companiilor de post-producție Deluxe Company 3, EFILM și Encore au colaborat cu Panasonic pentru a calibra, optimiza și testa televizoarele OLED 4K Pro EZ1000 și EZ950. De asemenea, aceștia au stabilit că modelul EZ1000 poate fi utilizat ca monitor de referință pentru gradarea culorilor în filme artistice blockbuster și în seriale de televiziune de ultimă generație.

Atât modelul OLED EZ1000, cât și modelul EZ950 îndeplinesc standardele exigente ale celor mai înalte specificații Ultra HD Premium ale Alianței UHD, actualizate pentru anul 2017

Panasonic TV ez1000

Panasonic TV ez1000

To Top