Stiri

TP-Link a lansat în România routerul Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit Archer AX90

TP-Link Archer AX90
TP-Link Archer AX90

TP-Link a lansat oficial în România noul router Tri-Band Gigabit cu tehnologie Wi-Fi 6, Archer AX90. Dispozitivul face parte din categoria celor compatibile cu cel mai nou standard în materie de conexiune și aduce în orice locuință experiența de navigare a viitorului.

Mai rapid. Semnal mai extins

Îmbinând Wi-Fi Tri-Band cu Wi-Fi 6 de înaltă tehnologie, Archer AX90 oferă opt fluxuri de date simultan pentru o acoperire mai mare și pentru funcționarea dispozitivelor la viteză maximă. Cele opt antene nu doar îmbunătățesc și răspândesc semnalul Wi-Fi în fiecare colț al casei.

Noul router Archer AX90 este o soluție recomandată pentru utilizatorii care își doresc un dispozitiv complet, care oferă viteze ridicate, conexiuni stabile și o acoperire cât mai bună. Astfel, AX90 oferă utilizatorilor Wi-Fi Tri-Band la viteze de până la 6600 Mbps (1201 Mbps în bandă de 5 GHz-1, 4804 Mbps în bandă de 5 GHz-2, 574 Mbps în bandă de 2,4 GHz) cu un procesor quad-core de 1.5 GHz care se asigură că toate dispozitivele funcționează fără probleme la viteze cât mai mari.

De asemenea, tehnologia TP-Link OneMesh implementată pentru Archer AX90 este cea mai simplă modalitate prin care utilizatorii își pot forma o rețea Mesh unificată, cu un singur nume, astfel încât vor beneficia de acoperire Wi-Fi pe întreaga suprafață a casei, oferind o conexiune stabilă și uniformă.

Prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi 6 OFDMA și MU-MIMO, utilizatorii se pot bucura de folosirea mai multor dispozitive simultan, cu mai puțin lag. În același timp, aceștia pot folosi Archer AX90 și utilizând o conexiune pe fir prin intermediul mai multor porturi: un port WAN/LAN de 2.5Gbps, un port WAN/LAN de 1Gbps, trei porturi LAN Gigabit și porturi USB 3.0 și 2.0 prin intermediul cărora se pot bucura de flexibilitate și conexiuni foarte rapide pentru toate dispozitivele conectate în rețea.

Modelul Archer AX90 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri.

Unboxing Router Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit AX6600 cu Tehnologie OneMesh

To Top