Stiri

Ultrabook Dell de 14 inci

Dell XPS Ultrabook

Soluția Intel este adoptată în masă de majoritatea producătorilor mari, de la ASUS la HP, fiecare firmă oferă propriile modele cât se poate de interesante. Dell a prezentat un ultrabook ușor de transportat, compact, cu o grosime sub un inch (20.7 mm), carcasă din aluminiu prelucrat și cu afisaj de 14″ protejat cu Gorilla Glass.

Ultrabook-ul beneficiază de o tastatură iluminată și un ecran HD cu luminozitate de 400 nits. XPS 14 Ultrabook booteaza de pana la 33% mai rapid decat notebook-urile configurate cu HDD-uri obisnuite si revine din modul de repaus in mai putin de 2 secunde. Tehnologiile SSD si Intel Rapid Start Technology incorporate fac posibile aceste performante in viata de zi cu zi.

Noul Inspiron 14z are o grosime de numai 0,8″, este extrem de puternic, are o baterie cu durata de functionare mare si porneste in doar cateva secunde. O unitate DVD incorporata face ca Inspiron 14z sa fie un ultrabook complet.

Ultrabook-urile bazate pe procesoarele Intel din ultima generație sunt puternice și au autonomie ridicată. Din păcate, acestea au prețuri mult prea mari pentru bugetul românului obișnuit.

Dell XPS Ultrabook

To Top