Stiri

Ultrabook-uri de la HP

HP lansează propria linie de ultrabook-uri bazate pe tehnologie Intel. HP SpectreXT, Sleekbook-urile şi Ultrabook-urile HP ENVY, precum şi noul model HP EliteBook Folio completează portofoliul HP de echipamente uşoare şi subţiri, portofoliu ce include deja HP Folio13 şi HP ENVY14 Spectre, două modele lansate recent.

Proiectat pentru mobilitate maximă, HP SpectreXT are o grosime de doar 14,5 mm, cântăreşte 1,395 kg şi include un ecran HD cu diagonală de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include şi până la 256 GB de spaţiu de stocare SSD şi susţine o autonomie de până la 8 ore. O suită întreagă de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 şi HDMI, le oferă utilizatorilor numeroase posibilităţi de a se conecta fără a face compromisuri de mărime.

HP SpectreXT oferă imagini de calitate, prelucrate de un software integrat şi versiuni complete ale programelor Adobe Photoshop Elements 10 şi Adobe Premiere Elements 10.

Cu o grosime de până la 19,8 mm şi o greutate de nici 1,79 kg, noile notebook-uri HP ENVY au o bază netedă, ce nu permite alunecarea. Ultrabook-ul HP ENVY, disponibil în două variante de display, fie cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), include cele mai noi procesoare Intel Core şi asigură o durată de viaţă a bateriei de opt până la nouă ore.

Sleekbook-ul HP ENVY este disponibil fie în varianta cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) şi procesoare Intel Core(6), fie în variantă cu diagonală de 39,6 cm (15,6 inci) şi procesoare AMD APU.

To Top