Stiri

Ultrabook-urile HP Envy 4 și ENVY 6 în România

HP ENVY SpectreXT
HP ENVY SpectreXT

HP aduce în România o nouă serie de ultrabook-uri la doar o lună după lansarea internaţională de la Shanghai. Prezentarea ultrabook-urilor în România a avut loc în cadrul unui eveniment dinamic ce a adunat peste 150 de invitaţi.

HP Spectre și SpectreXT au fost construite cu materiale premium. HP Spectre sfidează regulile convenţionale de design prin folosirea sticlei la interior şi exterior, cu suprafeţe antiabrazive, o grosime de 20 de milimetri şi o greutate sub 2 kilograme. În acelaşi timp, HP SpectreXT nu depăşeşte 14,5 mm în grosime, cântăreşte 1,395 kg şi include un ecran HD cu diagonală de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include şi până la 256 GB de spaţiu de stocare SSD şi poate susţine o autonomie de până la 8 ore. Ambele Ultrabook-uri integrează o suită întreagă de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 şi HDMI, și le oferă utilizatorilor numeroase posibilităţi de a se conecta.

Alte caracteristici interesante se referă la tastatura retroiluminată, HP Imagepad și webcam-ul HD HP TrueVision.

Ultrabook-urile HP Envy 4 sunt disponibile deja în reţeaua naţională de parteneri autorizaţi HP. Preţul de pornire al unui Ultrabook Envy 4 este de 3.199 lei. Modelul ENVY 6 va fi disponibil în România de la mijlocul lunii iulie, la un preţ de 3.999 lei.

HP ENVY SpectreXT

To Top