Stiri

Un cub Huawei cu viață scurtă

HUAWEI MediaQ M310
HUAWEI MediaQ M310

Unitățile multimedia prezentate recent sunt produse efemere ce nu vor rezista pe piață mai mult de câțiva ani. Acestea vor fi integrate în televizoare așa cum este cazul modelelor Smart de la Samsung. Cu alte cuvinte, televizorul va fi la fel de puternic ca un smartphone.

Huawei a prezentat HUAWEI MediaQ M310 în cadrul expoziţiei Mobile World Congress (MWC) 2013.

Un cub mic, care trece neobservat, măsurând doar 14mm grosime, noul MediaQ M310 are capabilităţi hardware bogate, incluzând interacţiuni multi-screen, media management, apeluri video şi jocuri. Dotat cu procesor quad core, cubul MediaQ permite proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

HUAWEI MediaQ include o funcţie specială care sortează şi organizează automat fişiere existente în computere PC, hard disk-uri mobile şi alte device-uri de stocare a informaţiei. Cubul HUAWEI MediaQ vine cu jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike şi Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomandă universală care controlează MediaQ-ul, un receiver (Set Top Box – STB), TV şi alte echipamente digitale, controllere pentru tastatură şi un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB şi hard disk-uri mobile.

MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expoziţia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie la Las Vegas. Preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în curând.

HUAWEI MediaQ M310

HUAWEI MediaQ M310

To Top