Jocuri

Un nou joc Star Wars

Frati gameri, „Razboiul stelelor” nu s-a terminat! Dimpotriva, incepe o noua lupta intergalactica in „Star Wars: Clone Wars Adventures”, un nou joc online tocmai anuntat de Sony Online Entertainment LLC.

Inspirat din serialul SF de animatie „Star Wars: The Clone Wars” difuzat de Cartoon Network, jocul creeaza un univers virtual complementar actiunii din serial, oferind noii generatii de fani Star Wars diverse jocuri si activitati, evenimente sociale online si o multime de optiuni personalizabile. Astfel, jucatorii isi creeaza propriile avatare Star Wars si se lupta cu faimoasele personaje din serial, precum Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda sau Ahsoka Tano, aspirand la titlul de erou al Republicii pentru a li se alatura astfel memorabililor Jedi si Padawan. Iar cand obosesc in luptele spatiale derulate in mare viteza, cu nave impresionante, armate de roboti androizi si fel de fel de creaturi, pot incerca jocurile puzzle Droid Programming ori micro-tranzactiile de tinute, obiecte si accesorii Star Wars cu Station Cash, moneda virtuala propusa de Sony Online Entertainment. In plus, jucatorii pot sa-si etaleze in pagina de profil trofeele obtinute in joc, sa converseze pe chat si chiar sa organizeze petreceri galactice virtuale.


Star Wars

Clone Wars Adventures dispune de functii de control parental pentru setarea nivelului de securitate, inclusiv utilizarea de mesaje prestabilite pe chat si restrictii de timp pentru jucatorii cu varste fragede. Jocul se va lansa online si in magazine in toamna 2010, in doua versiuni: una gratuita si una cu abonament lunar, pentru cei care vor sa avanseze la urmatoarele niveluri. Pretul n-a fost inca facut public.

To Top