Stiri

Vector Watch atrage o investiție din partea GECAD Group

Vector Watch, un start-up producător de ceasuri inteligente (smart watches) anunță astăzi atragerea unei investiții de tip seed, de 500.000 Euro, din partea GECAD Group. Anterior, GECAD Group a investit într-o serie de companii tehnologice printre care RAV, ePayment și Avangate. Cu sediul in București, Vector Watch are 10 angajați și pregătește lansarea globală a primei sale game de ceasuri inteligente către finalul acestui an.

“Investim în companii care au capacitarea de a schimba piețele în care sunt prezente și credem că Vector Watch este un astfel de start-up”, explică Radu Georgescu, Founding Partner la GECAD Group.

Vector Watch a fost fondată în ultimul trimestru al anului trecut de către Andrei Pitiș, fost General Manager la Ixia România. Andrei Pitiș revine astfel în antreprenoriat, dupa ce în ultimii ani a fost angel investor în companii tehnologice, precum CleverTaxi. Lui i s-au alaturat co-fondatorii Irina Alexandru și Dan Tudose, cu o experiență considerabilă în design de produs, respectiv design hardware, și alți ingineri hardware, designeri și dezvoltatori software premiați de numeroase ori la concursuri de inovație din România și din afara țării.

“Suntem bucuroși că am reușit să atragem o primă investiție din partea unui investitor atât de selectiv cum este GECAD Group. Investiția ne va ajuta la finalizarea designului ceasurilor și realizarea unei serii 0 necomerciale.”, declară Andrei Pitiș, fondator si CEO Vector Watch.

ceas

To Top