Stiri

Videoproiector cu distanta scurta de proiectie

Panasonic a lansat un video proiector destinat uzului didactic. Disponibil începând din august 2010, noul model a fost conceput special pentru a fi utilizat în sectorul educaţiei, unde calităţile lui legate de economia de spaţiu vor permite ca beneficiile proiecţiei să ajungă în noi medii de învăţare.

Amprenta aparatului este de mărimea unei coli A4 şi greutatea sa este de numai 3,1 kg, aşa că el este uşor transportabil. În pofida dimensiunilor reduse, PT-ST10 e dotat cu o gamă de funcţii menite să ajute în procesul de învăţare audiovizuală. Cu moduri dedicate pentru tabla de culoare albă şi pentru cea neagră, videoproiectorul poate fi folosit în clase care nu au instalate ecrane. O funcţie de gestionare inteligentă a energiei (Intelligent Power Management) permite folosirea lui chiar şi în locuri cu surse instabile de electricitate, în timp ce funcţia pentru lumină de zi (Daylight View Basic) asigură imagini clare şi în încăperi luminate.

Cu o luminozitate de 2.800 lumeni, PT-ST10 are o distanţă de proiecţie de 0.5:1, care îi permite să se adapteze unor constrângeri serioase de spaţiu în sălile de clasă şi să reducă distanţa necesară până la ecran.
Panasonic PT-D6000ES

To Top