Stiri

ViewSonic a anunțat monitorul ELITE XG270QC

ViewSonic ELITE XG270QC
ViewSonic ELITE XG270QC

ViewSonic a anunțat disponibilitatea celui mai nou monitor de gaming – ELITE XG270QC. ViewSonic continuă să își extindă gama de produse pentru jocuri, prin lansarea de soluții care asigură cea mai bună experiență de gaming într-o multitudine de scenarii de utilizare.
XG270QC oferă o rată de reîmprospătare a imaginii de 165Hz, timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT) și tehnologie AMD FreeSync Premium Pro, pentru a asigura o experiență de joc cât mai fluidă.

Membru al familiei ELITE, destinate jocurilor, ViewSonic XG270QC este un monitor curbat de 27”, ce asigură un timp de răspuns de 1ms (MPRT). El este proiectat cu o curbură 1500R, ce garantează redarea unor imagini cât mai realiste și crearea unui mediu de joc deosebit de captivant. Beneficiază de certificare VESA DisplayHDR 400, care permite rularea în condiții vizuale optime a jocurilor HDR, precum și de tehnologie PureXPTM, care îmbunătățește semnificativ claritatea imaginilor în mișcare. Iar mulțumită rezoluției QHD (2560×1440), luminozității maxime de 550cd/m2 și acoperirii în proporție de 90% a spectrului DCI-P3, XG270QC redă imagini de calitate, luminoase, clare și detaliate.

Specificații ViewSonic ELITE XG270QC:

  • Monitor de gaming cu diagonală de 27” și rezoluție nativă de 2560×1440 pixeli (QHD)
  • Curbură 1500R pentru o experiență de joc captivantă
  • Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optimă a jocurilor HDR
  • Tehnologie PureXP, pentru îmbunătățirea semnificativă a clarității imaginilor în mișcare
  • Rată de reîmprospătare de 165Hz și timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT)
  • Tehnologie AMD FreeSyncTM Premium Pro
  • Luminozitate de 550cd/m2 și acoperire de 90% a spectrului DCI-P3
  • Disponibil în magazine la un preț de achiziție recomandat de 460USD.

ViewSonic ELITE, în colaborare cu Blur Busters, a actualizat modul PureXP, care optimizează claritatea scenelor în mișcare prin reducerea semnificativă a efectului de încețoșare. PureXP folosește o lumină stroboscopică (strobe backlight), cu ajutorul căreia garantează cea mai bună experiență vizuală în ceea ce privește claritatea imaginilor în mișcare. PureXP oferă acum patru niveluri de optimizare a imaginilor în mișcare prin reducerea efectului de încețoșare. Acestea le permit utilizatorilor să ajusteze nivelul de luminozitate și gradul de diminuare a efectului de încețoșare a imaginilor în mișcare, în funcție de preferințele individuale.

Rata de reîmprospătare de 240Hz și panoul IPS rapid, cu timp de răspuns de numai 1ms, alături de optimizările suplimentare Blur Busters, le asigură pasionaților de jocuri cea mai fluidă și mai clară experiență de gaming posibilă la ora actuală. Noul firmware aprobat Blur Busters este descărcat în mod automat de soluția software ViewSonic Elite Display Controller.

Soluția software ELITE Display Controller

Soluția software ELITE Display Controller simplifică ajustarea setărilor monitorului și a efectelor luminoase ELITE RGB, prin intermediul unei aplicații ușor de folosit. Pasionații de jocuri pot personaliza moduri de afișare și comuta între ele, pot alege dintr-o gamă vastă de setări RGB și pot sincroniza iluminarea RGB cu soluții software partenere ELITE RGB Alliance, precum Razer Chroma și TT RGB Plus by Thermaltake. ELITE Display Controller este pe deplin compatibilă cu XG270QG, XG270 și XG270QC, permițându-le utilizatorilor să își personalizeze mediul ambiental cu ajutorul unul meniu de personalizare actualizat, ce oferă o selecție de peste 1000 variante de culoare diferite.

To Top