Stiri

După revistă, s-a închis și site-ul XtremPC

Revista XtremPC a murit acum doua luni, iar astazi site-ul XtremPC.ro a murit si el. O decizie foarte ciudata a conduceri a dus la oprirea site-ului de stiri si review-uri XtremPC dar si a forumului! Este pentru prima data cand aud ca un site cu un trafic decent s-a inchis pur si simplu.

xtrempc

Mesajul laconic de pe site-ul XtremPC ne anunta sec:

Dragi prieteni,

Ca urmare a situaţiei economice nefavorabile şi a scăderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoită să vă anunţe cu mare regret închiderea temporară a publicaţiei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât ediţia tipărită a revistei, cât şi cea online, inclusiv forumul XtremPC.

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în cei 12 ani de existenţă: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au susţinut şi ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reuşit pe parcursul acestor ani să vă convingem de profesionalismul jurnaliştilor noştri şi de valoarea materialelor informative pe care le-aţi putut gasi în paginile revistei şi online. Am încercat să prezentăm subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care să acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.

Vă promitem că vom reveni imediat ce situaţia economică ne va permite acest lucru.

Cu prietenie,

Redacţia XtremPC

To Top