Stiri

Coronavirus lovește din nou: summit-ul Adobe de la Las Vegas a fost anulat

Adobe Summit 2020
Adobe Summit 2020

Seria evenimentelor anulate din cauza coronavirusului continuă, de data aceasta cu Adobe Summit, care urma să aibă loc la Las Vegas și pe care organizatorii l-au transformat într-un eveniment exclusiv online.

Potrivit unui comunicat al brandului de design digital, decizia de a anula evenimentul live, care urma să aibă loc în perioada 29 martie – 2 aprilie, a fost luată pentru protejarea sănătății participanților, pe fondul crizei provocate de epidemia de COVID-19, chiar dacă până în acest moment nu au fost înregistrate cazuri de coronavirus în Las Vegas. Însă deja au murit șase persoane în Seattle, statul Washington, și au fost deja confirmate cazuri de îmbolnăviri în statele vecine cu Nevada, Arizona și California.

Conferința anuală Adobe Summit are obiectivul de a partaja actualizările softurilor companiei și de a promova cele mai bune practici pentru profesioniștii din domeniul marketingului digital. Chiar dacă evenimentul live a fost anulat, mediul online se pretează foarte bine la obiectivele summit-ului, așa că, în acest caz, coronavirus nu a provocat daune totale.

Cu câteva zile înainte, conferința GDC din San Francisco a fost amânată după pierderea unui număr mare de expozanți. MWC 2020 de la Barcelona a fost primul mare eveniment răpus de epidemia cu coronavirus.

To Top