Stiri

QNAP oferă soluția de video conferințe KoiMeeter pentru lucrul de acasă

QNAP KoiMeeter
QNAP KoiMeeter

În aceasta perioadă în care a crescut ponderea lucrului de acasă sau de la distanță și având în vedere potențialul unor evenimente neprevăzute care ar putea afecta călătoriile și conferințele internaționale, cererea pentru soluții fiabile de video conferințe a crescut drastic. Întreaga industrie IT este afectată de răspândirea Covid-19.

QNAP Systems oferă KoiMeeter – un sistem inteligent și gratuit de video conferințe pentru NAS-urile QNAP. Compatibil cu o gamă largă de sisteme NAS, KoiMeeter oferă numeroase facilități cheie pentru a-i ajuta pe cei ce lucrează de acasă sau de la distanță să țină legătura cu ceilalți membri ai echipei. Soluția le permite celor care lucrează internațional sau călătoresc frecvent să participe la întâlniri și conferințe chiar și atunci când evenimentele neprevăzute afectează sau descurajează călătoriile.

KoiMeeter se poate instala pe un NAS QNAP cu ieșire HDMI, realizând cu ușurință un sistem de video conferințe cu ajutorul unor camere și microfoane compatibile.

Versiunea gratuită a lui KoiMeeter suportă comunicații multi-platformă (de ex. sistemul de video conferințe Avaya SIP) și 30 de minute gratuite de prezentări wireless suportând două proiecții wireless simultane. Utilizatorii Enterprise pot achiziționa o licență KoiMeeter pentru a adăuga funcții adiționale, inclusiv transcripție audio, traducere în timp real și stocarea înregistrării întâlnirii.

QNAP KoiMeeter: Instalare și configurare

Cazurile de coronavirus din Europa și Statele Unite ale Americii au dus la anularea tuturor evenimentelor media. Rând pe rând au fost anulate: Conferința Google I/O, Summit-ul Adobe de la Las Vegas, Conferința GDC din San Francisco sau Mobile World Congress (MWC) 2020.

To Top